Scroll to top

Mijn service

Budgetcoach - Particulieren

Voor sommige mensen is de financiële administratie geen enkel probleem, anderen vinden het verschrikkelijk of zijn er door omstandigheden niet toe in staat. Stapels papieren en geen idee waar het geld blijft. Er ontstaan achterstanden en schulden en de stress slaat toe…

Bestaat je administratie uit stapels papieren? Heb je geen idee waar het geld elke maand naartoe gaat? Denk je dat je toeslagen of belastingvoordelen mist? Kun je rekeningen niet meer op tijd betalen? Is jouw inkomen en/of dat van je partner lager geworden door bijvoorbeeld een onverwachte gebeurtenis?

Kennis en intelligentie alleen zijn vaak niet genoeg om uit de financiële problemen te komen. Ook mensen met een goede opleiding en een goed inkomen kunnen in moeilijkheden komen, omdat ze even niet opletten of zaken voor zich uitschuiven. Dat geldt zeker voor momenten dat het leven tegenzit, zoals bij een overlijden, ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of echtscheiding.

Financieel
inzicht

Wil je leren hoe je zelf je administratie moet doen? Wil je checken of je de financiële zaken goed geregeld hebt of misschien nog slimmer kunt regelen? Wil je hulp bij het in kaart brengen en aflossen van schulden?

Als budgetcoach kan ik jou hiermee helpen. Ik zorg ervoor dat je (weer) inzicht krijgt in je financiële situatie, waardoor je niet (verder) in de financiële problemen komt. Een overzichtelijke administratie en inzicht in je maand- en jaarbudget zorgen er namelijk al snel voor dat de situatie verbetert. Zodat je weer zelfstandig en met vertrouwen je eigen financiële zaken kunt regelen.