Scroll to top

Over mij

Ik ben Miranda, samenwonend en moeder van een dochter en een zoon. Als budgetcoach en bewindvoerder help ik mensen meer grip te krijgen op hun financiële situatie. De interesse voor mensen en financiën komt niet helemaal uit de lucht vallen. Lang heb ik, als assistent accountmanager, bij de Rabobank gewerkt. In deze functie regelde ik voor klanten alle bankzaken omtrent betalen, sparen, beleggen, hypotheken en schade- en levensverzekeringen.

Sociale kant

Na 25 jaar Rabobank ben ik een andere weg ingeslagen. Ik wilde meer de sociale kant op van de financiële dienstverlening. Zo lang ik mij herinner, ben ik geïnteresseerd in de financiële problematiek en de impact daarvan op mensen. Deze interesse is alleen maar toegenomen toen ik een aantal jaren geleden als alleenstaande moeder mijn eigen toekomst en die van mijn kinderen ‘veilig’ moest stellen.

In balans

Door de scheiding, reorganisaties op het werk en een flinke burn-out, heb ik de nodige levenservaring opgedaan. Geld, veel of weinig, is nooit echt belangrijk geweest in mijn leven. Weten hoeveel er is en waar ik het aan uitgeef echter wel. Inzicht in en grip op mijn eigen financiën hebben ervoor gezorgd dat geldzorgen in turbulente tijden niet mijn leven zijn gaan bepalen. Het is mij gelukt om mijn financiën in balans te houden en zelf aan het roer te blijven staan. En dat gun ik anderen ook!

Veel ervaring

Toch weet ik dat dit niet iedereen gegeven is. Niet iedereen heeft dezelfde financiële kennis en kwaliteiten. Zelf heb ik, naast mijn werkervaring, een hbo-opleiding Bedrijfskunde MER afgerond. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ervaring opgedaan als vrijwilliger bij Humanitas Financiële Thuisadministratie en als coördinator en vrijwilliger bij de Formulierenbrigade in Aalten. Ook ben ik vrijwilliger en bestuurslid geweest bij de Kledingbank Winterswijk e.o.

Open & eerlijk

Al mijn ervaringen, zowel zakelijk als privé, maken dan ook dat ik mij goed kan inleven in de situatie van een ander. Ik probeer altijd open, eerlijk en behulpzaam te zijn en zoek naar de juiste manier om iemand te inspireren en te motiveren. Maar ook van jou verwacht ik dat je open en eerlijk bent en je inzet om onze samenwerking te laten slagen. Zodat we jouw doelen kunnen realiseren en je weer baas wordt over je eigen leven.

Wat mensen over mij zeggen:

Miranda legt alles duidelijk en overzichtelijk uit. Ze geeft praktische tips en laat je goed nadenken over je uitgaven. Het is erg prettig dat ze je keuzes respecteert, maar ze wijst je wel op een goede manier op de mogelijke consequenties ervan. Ik weet nu precies hoeveel geld ik ergens voor te besteden heb.

— Anoniem

Wil je de controle over jouw leven terug?