Scroll to top

Wat doe je eigenlijk als budgetcoach?

Dat is een vraag die ik regelmatig krijg…. Wat ik als BUDGETCOACH nou precies doe?

Dit dus: “Ik geef iemand weer een toekomst en vrijheid!”


Kom maar op!

Een klant van mij zei onlangs: “Een paar maanden geleden nam ik nog met pijn in de buik mijn telefoon op… of zelfs helemaal niet. En nu weet ik precies hoe ik ervoor sta en denk ik “KOM MAAR OP!”.

En zeg nou zelf…. Als je niet meer zo gevangen wordt gehouden door je eigen angsten en gedachten, dan is dat toch heerlijk! Dan ben je vrij! Dan kun je vooruitkijken en heb je weer een toekomst voor je!

Hoe ik dat doe?

Ieder mens is anders, leert anders en heeft andere behoeften. Maar in principe komt het erop neer, dat ik je inzicht geef in je inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. En dat doe ik zo eenvoudig en praktische mogelijk, zodat je er ook echt iets mee kunt. Ik wil namelijk graag dat je weer gevoel krijgt bij je financiën en weer een beetje grip krijgt op de situatie. Als je weet wat je per maand aan inkomsten hebt en wat je overal aan uitgeeft, dan pas kun je je eigen huishoudboekje in evenwicht brengen….

Vaak is het niet eens echt belangrijk of je veel of weinig geld hebt. Veel belangrijker is dat je weet wat je inkomsten en uitgaven zijn. Je kunt dan zelf keuzes maken wat je aanschaft en wat niet, wat past in je budget, wat niet.

 

Geen grip

Verlies je de grip op je financiën en heb je geen idee wat er binnenkomt en wat er uitgaat? De kans bestaat dat er een moment komt, dat deurwaarders, incassobureaus en schuldeisers jouw leven gaan bepalen. Van alleen het idee al word ik in ieder geval niet vrolijk! En ik vermoed jij ook niet…

 

Vrijheid

En als ik nu de mogelijkheid heb om jou te helpen, zodat jij weer grip krijgt op je financiën en jij je weer vrij voelt  Dan klinkt het misschien raar, maar daar word ik echt heel erg blij van!  Het is zo geweldig mooi om te zien, dat iemand weer een stuk rooskleuriger naar zijn toekomst durft te kijken!

Ik heb namelijk afgelopen jaren heel bewust een stuk zekerheid achter me gelaten en voor mijn bedrijf en dit werk gekozen…. Het is mijn keuze om jou te helpen, dat is mijn vrijheid!

 

Related posts