Scroll to top

Hoeveel LEF heb jij?

 


!!Leven is lef…lef is leven!!

Soms heb je inderdaad een flink portie lef nodig om te leven. Althans om zo te kunnen leven hoe jij het graag wilt. Soms is het nodig de dingen die je doet en de manier waarop, eens ff grondig onder de loep te nemen. Soms zijn problemen makkelijk op te lossen, soms ook niet en heb je gewoon iemand nodig die je helpt.

 

Gewoon een coach

Zo schakelen we tegenwoordig steeds makkelijker een therapeut in als een RELATIE niet goed loopt. Of een loopbaancoach als je vastloopt in of twijfelt over je WERK. Een ondernemerscoach als je een eigen BEDRIJF wilt starten. Een personal coach om je te begeleiden bij het AFVALLEN of het SPORTEN. Dit vinden we allemaal al héél normaal…. en echt het merendeel is ook mij niet vreemd😃…

 

Taboe

Maar begin niet over GELD of financiële coaching…. Dan houden de meeste mensen de kaken stijf op elkaar. Geld, inkomsten, uitgaven, schulden…. daar hangt toch nog een ME-GA-GROOT taboe omheen. We delen tegenwoordig best heel veel én makkelijk én met veel mensen…. gezin, familie, vrienden, buren en social media, maar gaat het over je financiën!? No way!!! Mondje dicht…. dit hoeft niemand te weten.

Je financiën die regel je namelijk zélf en die gaan niemand iets aan!!

 

WAAROM eigenlijk??

Ben je bijvoorbeeld accountant, kapper, vrachtwagenchauffeur, leerkracht, arts, verpleegkundige, automonteur, schilder, horecamedewerker, jongerenwerker, fysiotherapeut, kok, schilder, timmerman of noem het maar op…. Hoe verschillend iedereen ook is en wat en hoeveel je ook geleerd hebt, welk werk je ook doet….. IEDEREEN heeft blijkbaar gewoon een TALENT voor financiële zaken!!

 

Echt HEEL apart!

Ik begrijp er tenminste niets van. Waarom zou je op andere vlakken wel hulp mogen vragen, maar zodra het over geld gaat moet je alles zelf weten én kunnen. Althans dat is wat mensen elkaar wijs lijken te maken. En dat terwijl je financiën toch in principe de basis vormen voor een gelukkig leven. Je geldzaken een beetje fatsoenlijk op orde hebben geeft je zóveel rust en vrijheid. En dat is nou net wat ieder van ons toch wil?

 

LEF!

Dus heb jij voldoende LEF, wil je eindelijk wel eens leven en ben je het zat om steeds met je financiën te zitten worstelen?

 

WAAG het dan eens contact met mij op te nemen. Dan gaan we samen op zoek naar jouw rust en vrijheid.

Related posts